Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zaterdag 23-03-2019

Aanvang

18:00 uur

Eindtijd

19:30 uur

Zaal

ZINDER Zaal

Genre

Festival, Literair, Special

Kaarten

Regulier: € 17,50
Kaartverkoop via Zinder.nl
U wordt doorgeleid naar een externe website
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Tiels Boekenfeest Adriaan van Dis meets Ellen Deckwitz

Tiels Boekenfeest

 • Adriaan van Dis meets Ellen Deckwitz

  LET OP: Je kunt vanaf nu gebruik maken van de Last Minute Prijs van € 12,50 p.p. in plaats van € 17,50 p.p.

   

  Het eerste Tiels BoekenFeest in Zinder met drie literaire optredens, muziek, theater, dans, exposities, creatieve workshops en natuurlijk eten en drinken. 
  Bekijk hier het volledige programma.

  Adriaan van Dis meets Ellen Deckwitz

  Adriaan van Dis en Ellen Deckwitz gaan onder leiding van interviewer Roel Knijff met elkaar in gesprek over het Boekenweek thema ‘de moeder de vrouw’ en dragen ieder voor uit eigen werk.

  Adriaan van Dis heeft een veelzijdig oeuvre, waarvoor hij vele prijzen won, zoals de Constantijn Huygensprijs, de Trouw Publieksprijs en de Libris Literatuurprijs. Hij groeide op in een Indische familie, wat een belangrijk thema vormt in zijn werk. Adriaan van Dis geniet ook bekendheid door zijn tv-optreden, zoals het populaire boekenprogramma Hier is… Adriaan van Dis dat hij presenteerde (1983-1992, 1999-2002) en zijn reisprogramma’s Van Dis in Afrika en Van Dis in Indonesië. Ook schuift hij regelmatig aan bij De Wereld Draait Door. Voor dit programma presenteert hij sinds 2012 aan de vooravond van de Boekenweek Hier is… Adriaan van Dis.

  Ellen Deckwitz is een van de belangrijkste dichters van haar generatie. Ze won met De Steen vreest mij (2011) de C. Buddingh’-prijs voor het beste poëziedebuut en is een graag geziene gast op literaire podia. Dankzij optredens in televisieprogramma’s als De Wereld Draait Door en een column in nrc.next heeft Deckwitz zich ontwikkeld tot een van onze meest aanstekelijke poëzieambassadeurs.

  Speciaal: Tiels Boekenfeest arrangement
  Het arrangement is helaas niet meer te bestellen, omdat de interactieve workshop van Lidewijde Paris vanwege persoonlijke omstandigheden is komen te vervallen.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Tussen 17.00 en 20.00 uur kun je in het Zinder Café genieten van een speciale maaltijd, namelijk een BoekenFeest-soep met brood.
  Voor € 7,50 p.p. krijg je een heerlijke maaltijdsoep met stokbrood en kruidenboter en tapenade.  Advertenties