Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zaterdag 23-03-2019

Aanvang

16:00 uur

Eindtijd

17:00 uur

Zaal

ZINDER Zaal

Genre

Festival, Literair, Special

Kaarten

Kaartverkoop via Zinder.nl
U wordt doorgeleid naar een externe website
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Tiels Boekenfeest Annegreet van Bergen

Tiels Boekenfeest

 • Annegreet van Bergen

  LET OP: JE KUNT VANAF NU GEBRUIK MAKEN VAN DE LAST MINUTE PRIJS VAN € 7,50 P.P. IN PLAATS VAN € 10,00 P.P.

  Het eerste Tiels BoekenFeest in Zinder met drie literaire optredens, muziek, theater, dans, exposities, creatieve workshops en natuurlijk eten en drinken.
  Bekijk hier het volledige programma.

  Annegreet van Bergen lezing over haar nieuwste boek Het goede leven

  Annegreet van Bergen (1954) is econoom en journalist. Zij kreeg landelijke bekendheid als auteur van het in 2014 verschenen boek Gouden jaren, waarin zij laat zien hoe het dagelijks leven in Nederland onherkenbaar is veranderd door de ongekend grote naoorlogse economische groei.
  In Het goede leven pakt Annegreet van Bergen de draad op van haar bestseller Gouden jaren. Nederland is in korte tijd rijker geworden dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden. Nieuwe wetenschappelijke inzichten en technische mogelijkheden zorgden ervoor dat de wereld letterlijk en figuurlijk werd opengebroken. Met bromfiets of auto kwamen we steeds verder van huis. Televisie bracht onbekende landen en volkeren de woonkamer binnen. Van Bergen laat met nieuwe observaties en anekdotes zien hoe de sterke naoorlogse groei het leven in Nederland onherkenbaar heeft veranderd. De tijd is voorbij dat verloofde stellen jaren moesten sparen voor hun uitzet of dat mensen maanden op een telefoonaansluiting moesten wachten. Welke vrouw wordt nu nog ontslagen als ze gaat trouwen? En wie biedt zijn gasten nog een rokertje aan?

  Heerlijk. Goed gedoseerd en glashelder.” (Algemeen Dagblad ★★★★)
  “‘Het goede leven is behalve een nostalgisch lees- en kijkboek ook een analyse van de naoorlogse jaren.” (NRC Handelsblad ★★★★)
  “Goed geschreven geschiedenis van binnenuit, en fraai geïllustreerd.” (Nederlands Dagblad)

  Speciaal: Tiels Boekenfeest arrangement
  Het arrangement is helaas niet meer te bestellen, omdat de interactieve workshop van Lidewijde Paris vanwege persoonlijke omstandigheden is komen te vervallen.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Tussen 17.00 en 20.00 uur kun je in het Zinder Café genieten van een speciale maaltijd, namelijk een BoekenFeest-soep met brood.
  Voor € 7,50 p.p. krijg je een heerlijke maaltijdsoep met stokbrood en kruidenboter en tapenade.  Advertenties