Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

vrijdag 15-02-2019

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:30 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Cabaret, Muziek

Kaarten

Vriend: € 24,00
Regulier: € 26,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Thomas Acda Motel

Thomas Acda

 • Motel

  Eindelijk de langverwachte eigen muzikale cabaretvoorstelling

  Sinds het stoppen van Acda en de Munnik broeit bij Thomas Acda het idee om een solovoorstelling te maken, maar steeds kwamen er andere interessante dingen voorbij: het schrijven van een boek en de liedteksten en muziek voor De Marathon, de regie van twee films en de hoofdrol in musical Fiddler on the Roof. Nu komt hij terug naar de Agnietenhof, met een langverwachte eigen muzikale cabaretvoorstelling. Begeleid door gitarist David Middelhoff brengt hij verhalen en liedjes over liefde, vriendschap, dood, vallen en opstaan.

  "Acda associeert er lustig op los en schiet van een reis door Schotland naar een cabaretesk lied over sociale media. Vaak geestig, dan weer haast ongrijpbaar poëtisch. Maar dat maakt deze rijke voorstelling ook aantrekkelijk: de toeschouwer mag de puzzelstukjes zelf in elkaar schuiven." (Volkskrant)

  regie: Ruut Weissman ∙ spel: Thomas Acda ∙ gitaar: David Middelhoff

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties