Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Theater Terra - Tovenaar van Oz | 19 mrt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 19-03-2022

Aanvang

19:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Jeugd, Musical

Kaarten

Regulier: € 21,50
t/m 12 jaar: € 21,50
Vriend: € 19,50
Vriend t/m 12 jaar: € 19,50
RIV the Kid-korting: 10%
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Theater Terra De Tovenaar van Oz de Musical (6-99 jr)

Theater Terra

 • De Tovenaar van Oz de Musical (6-99 jr)

  Kom en beleef het magische avontuur aan de andere kant van de regenboog
  Dorothy woont als meisje op een boerderij en droomt over een sprookjesachtige wereld, ergens achter de regenboog. Een grote wervelwind voert haar weg naar het wonderlijk land van Oz. Daar ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een roestige blikken man zonder hart en een bange leeuw zonder moed. Samen gaan ze op pad op de Grote Gele Weg om de Tovenaar van Oz te vinden. Hopelijk vervult die Dorothy’s grootste wens: veilig terug naar huis gaan.

  Na de voorstelling mag iedereen met Dorothy op de foto.

  naar het boek van L. Frank Baum ∙ script & liedteksten: Marc Veerkamp ∙ muziek: Fons Merkies ∙ regie: Wesley de Ridder ∙ spel: Sjors Arts, Sebastiaan Hoen en Maxime Karsten 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties