Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Theater Rotterdam | 4 dec | Agnietenhof - Agnietenhof

Datum

zaterdag 04-12-2021

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Toneel

Kaarten

Regulier: € 23,00
Vriend: € 21,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Theater Rotterdam Revolutionary Road (reprise)

Theater Rotterdam

 • Revolutionary Road (reprise)

  Wereldberoemd boek vertolkt door topacteurs

  De moderne toneelklassieker Revolutionary Road fileert de droom van het gelukkige gezinsleven. Echtpaar Frank en April is totaal vastgelopen in het burgerlijke leven, waar alles draait om het perfecte plaatje. Terwijl ze hun leven steeds meer gaan haten, valt hun huwelijk langzaam uit elkaar. Misschien moeten ze alles wel achter zich laten: de saaie toneelclub, de opdringerige buurvrouw en de eentonige baan. Maar het besluit om een nieuw leven te beginnen heeft meer gevolgen dan verwacht.

  De versie van regisseur Erik Whien kruipt onder de huid met indrukwekkend spel van topacteurs Jacob Derwig, Teun Luijckx, Alejandra Theus en Jacqueline Blom.

  “Heldere toneelbewerking van Jacob Derwig.” (Parool ★★★★)  

  tekst: Richard Yates ∙ bewerking: Jacob Derwig ∙ regie: Erik Whien ∙ spel: Jacob Derwig, Teun Luijkx, Malou Gorter en Alejandra Theus 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograaf, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heb je altijd nog even de de gelegenheid om je benen te strekken voordat de voorstelling begint.  Advertenties