Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

donderdag 04-04-2019

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 26,00
Regulier: € 28,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Theater Rotterdam met Elsie de Brauw & Hans Croiset Heisenberg

Theater Rotterdam met Elsie de Brauw & Hans Croiset

 • Heisenberg

  Knetterend liefdesspel tussen twee onberekenbare deeltjes


  Let op: deze voorstelling is verplaatst van woensdag 27 maart naar donderdag 4 april.

  Midden op een overvol treinstation kust Georgie plotseling Alex in zijn hals. Het is voor de twee vreemden het begin van een knetterend liefdesspel. De gerenommeerde Britse toneelauteur Simon Stephens beschreef met Heisenberg een humoristisch en muzikaal universum, een wereld vol levenskracht die loskomt als je het onvoorspelbare omhelst. In de Nederlandse bewerking staan Hans Croiset en Elsie de Brauw samen op het toneel. De scherpzinnige vertaling van Ariane Schluter en de regie van Johan Simons voeden de chemische reactie tussen deze twee theatericonen.

  tekst: Simon Stephens ∙ vertaling: Ariane Schluter ∙ regie: Johan Simons ∙ spel: Elsie de Brauw en Hans Croiset

  Voorafgaand aan de voorstelling wordt er een inleiding gegeven. Kijk bij het onderstaande blok 'Extra's bij deze voorstelling' voor meer informatie. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograaf, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties