Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Theater Rotterdam | Eindspel | 09.11.19 | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

zaterdag 09-11-2019

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:20 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 24,00
Regulier: € 26,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Theater Rotterdam Eindspel

Theater Rotterdam

 • Eindspel

  Lichtvoetige tragedie van een van de grootste toneelschrijvers van de twintigste eeuw

  Schrijven over de zinloosheid van het bestaan en ons daar toch om laten lachen; dat kon Samuel Beckett als geen ander. Eindspel speelt zich af in een verlaten wereld. Vier personages weigeren op te geven, zelfs wanneer alles om hen heen al bijna is vergaan. En dat is geestiger dan het lijkt. Met droge terzijdes en snelle taalspelletjes wordt het een lichtvoetige tragedie. Regisseur Erik Whien zet het meesterwerk met onder meer Hans Croiset en René van ‘t Hof op de planken.

  tekst: Samuel Beckett ∙ vertaling: Jacoba van Velde ∙ regie: Erik Whien ∙ spel: Hans Croiset, René van ‘t Hof, Cas Enklaar en Elsje de Wijn

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograaf, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties