Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
The Stones vs The Beatles Battle | 8 okt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 08-10-2022

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  22:25 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Muziek

  Kaarten

  Regulier: € 29,50
  Vriend: € 27,50
  Vriend: € 27,50

  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
   The Stones vs The Beatles Battle

 • The Stones vs The Beatles Battle

  Door de coronamaatregelen is deze voorstelling verplaatst naar seizoen 2022-2023.Heb of koop je tickets dan vind je deze terug onder seizoen 2021-2022 in je MijnTheater-account.

  Het verhaal, de hits en dé muziekvete aller tijden: Beatles of Stones?
  In de jaren zestig was je fan van The Beatles óf van de Stones. De bands zelf hadden een goede verstandhouding, maar probeerden elkaar waar mogelijk muzikaal te overtreffen. In The Stones vs The Beatles Battle wordt de ‘concurrentiestrijd’ dunnetjes overgedaan. Een prachtige cast, met onder meer Harry Sacksioni en Syb van der Ploeg, speelt de mooiste nummers van de twee legendarische groepen. Bestel je kaartjes voor het Stones of Beatles-vak?

  met: Harry Sacksioni, Emanuelle Angeletti, Edward Reekers, Hubert Heeringa, Peter Krako, Maarten Molema en Syb van der Ploeg

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties