Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof

Datum

vrijdag 11-03-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Dans

Kaarten

Regulier: € 23,00
Vriend: € 21,00
CJP-prijs: €16,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.The Ruggeds State Shift (12+)

The Ruggeds

 • State Shift (12+)

  Adapt, improvise, overcome.
  Een avond over aanpassingsvermogen, met de solo ‘Turns’ en het duet ‘Waterbrothers’. Twee stukken over met de flow meegaan of tegen de stroom in zwemmen. 

  In het duet Waterbrothers dagen Lee en Roy elkaar uit in een stroom van bewegingen waarin de jongere broer soms de oudere voorbij stormt.
  In de solo Turns probeert Virgil ‘Skychief’ Dey zijn draai te vinden.
  Zijn bewegingsvermogen geeft hem de vrijheid om altijd een nieuwe weg in te slaan.

  "State Shift, is verrassend, intiem en ingetogen" (★★★★ De Volkskrant)

  artistieke leiding: Roy Overdijk  ∙ muziek: Jessy ‘Boi Beige’ Kemper & Dominique Vleeshouwers ∙ choreografie: 'Waterbrothers' Roy Overdijk i.s.m. Lee Demierre / Turns: Shailesh Bahoran/Roy Overdijk i.s.m. Virgil ‘Skychief’ Dey ∙ dans: Waterbrother: Roy Overdijk, Lee Demierre. Turns: Virgil Dey

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties