Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

dinsdag 19-02-2019

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:30 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Dans

Kaarten

Vriend: € 22,00
Regulier: € 24,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • The Ruggeds Between Us

The Ruggeds

 • Between Us

  Flitsend voetenwerk van internationale breakdancetoppers

  The Ruggeds komen naar de Agnietenhof! Omdat ze al jaren samen de wereld over reizen als breakdancecrew, zijn de dansers van The Ruggeds nooit meer thuis. In het afgelopen jaar zaten ze bijvoorbeeld maandenlang opgesloten in Hollywood voor hun deelname aan World Of Dance. En als je niet meer thuis kan komen... dan moet thuis maar naar jou toe komen! Daarom zijn The Ruggeds op tour met hun hele hebben en houden. In Between Us nemen de breakdancers je mee in hun belevingswereld. Met een mix van muziek, acrobatiek, humor en dans is een feestje gegarandeerd!

  Eerder stonden The Ruggeds met Adrenaline in de Nederlandse theaters. Ook speelden The Ruggeds met veel succes stukken uit deze show in Londen, Parijs, Beijing, New York en Toronto. De pers over de vorige voorstelling Adrenaline:

  “Kept topping their energy.” (The New York Times over Adrenaline)
  “Effortlessly entertaining.” (The Times over Adrenaline)
  “De voorstelling barst van de goede ideeën en mooie scenes” (Theaterkrant ★★★★ over Adrenaline)

  Between Us is mogelijk gemaakt met financiële steun van Fonds Podiumkunsten, Brabant C, Fonds 21 en Prins Bernard Cultuurfonds.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties