Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
The Prom - Pia Douwes e.a. | 12 jan | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  donderdag 12-01-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Musical

  Kaarten

  Regulier: € 59,00
  Vriend: € 57,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
   The Prom

 • The Prom

  It’s time to celebrate!

  Het ultieme musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Speld je corsage op en grijp je danspartner want… het is tijd voor een feestje!

  Het verhaal van Broadway-musical The Prom
  Vier uitgedoofde Broadway-sterren krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. 
  De ijdele artiesten ruiken een kans om weer in de spotlights te komen en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!

  Prijzen & nominaties
  De Broadway-musical ontving zes Tony-nominaties en won de Drama Desk Award voor beste musical. In de succesvolle Netflix Original Film werden de hoofdrollen gespeeld door Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman.

  cast: Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijff, Barry Beijer, Wieneke Remmers, Juliëtte van Tongeren, Soraya Gerrits, Melise de Winter, Sjoerd Oomen e.v.a. ∙ regie: Paul van Ewijk ∙ vertaling: Jurrian van Dongen

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties