Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Film: The Peanut Butter Falcon | di 21 & wo 22 jan - Agnietenhof


Datum

woensdag 22-01-2020

Aanvang

20:30 uur

Eindtijd

22:03 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Film

Kaarten

Vriend: € 8,00
Regulier: € 9,00
CJP-korting: € 1,50
Filmvriend: € 8,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • The Peanut Butter Falcon
 • The Peanut Butter Falcon

The Peanut Butter Falcon

 • The Peanut Butter Falcon

  Zak is een jonge man met het syndroom van Down en hij heeft maar één droom: een professionele worstelaar worden. Op een dag loopt hij weg uit het tehuis om die droom na te jagen. Onderweg ontmoet hij Tyler die eveneens op de vlucht is. Tyler besluit Zak te helpen en als twee ongewone bondgenoten vertrekken ze richting de worstelschool van Zak’s grote held. 

  "The Peanut Butter Falcon is een op fraaie locaties opgenomen prettige feelgoodfilm die overduidelijk knipoogt naar The Adventures of Huckleberry Finn van Mark Twain." (NRC ★★★★)

  "Debuterende filmmakers Tyler Nilson en Michael Schwartz geven dit innemende drama een onverwachte diepgang mee, waarbij de beide hoofdrolspelers de kijker telkens weten te verrassen." (Algemeen Dagblad ★★★★)

  "Tussen al die bekende gezichten is het alsnog Zack Gottsagen die de show steelt. De 34-jarige Gottsagen, die al vanaf jonge leeftijd acteert, is een geboren performer." (De Volkskrant ★★★)

  "De ontwapenende Gottsagen en erg goed spelende LaBeouf hebben een fijne chemie samen en geven de film een hoge sympathiefactor."(VPRO Cinema ★★★)

  Verenigde Staten, 2019, regie Tyler Nilson & Michael Schwartz, 93 minuten

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties