Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof

Datum

zondag --

Aanvang

uur

Eindtijd

uur

Zaal

Genre

Film

Kaarten

Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
The Lost Leonardo
The Lost Leonardo
The Lost Leonardo
The Lost Leonardo

The Lost Leonardo

 • Een kunstwerk waarvan wordt aangenomen dat het is geschilderd door een van 's werelds grootste kunstenaars.
  Een verhit debat tussen kunsthistorici, restaurateurs en critici over de authenticiteit ervan. Een reeks fantastische verkopen en de betrokkenheid van een buitenlandse prins. Deze details klinken allemaal als iets uit een roman of een thrillerfilm, maar ze zijn de waarheid die wordt weergegeven in documentaire De verloren Leonardo. De Deense filmmaker Andreas Koefoed vertelt het onwaarschijnlijke verhaal achter de ‘Salvator Mundi’, een lang verloren gewaand schilderij van Leonardo da Vinci. Vanaf het moment dat het wordt gekocht in een obscuur veilinghuis in New Orleans wordt het lot van de ‘Salvator Mundi’ bepaald door politiek, hebzucht en macht. Duizelingwekkende bedragen worden geboden en het schilderij wisselt van eigenaar tot niemand meer weet waar het zich bevindt.

  Denemarken/Frankrijk, 2021, regie Andreas Koefoed, 96 minuten

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties