Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof

Datum

dinsdag 18-01-2022

Aanvang

20:30 uur

Eindtijd

22:45 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Film

Kaarten

Regulier: € 9,00
Vriend: € 8,00
CJP Korting: € 1,50
Filmvriend: € 8,00

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.

The Hand of God
The Hand of God

The Hand of God

Nieuwe film van Oscar-winnaar Paolo Sorrentino, bekend van o.a. La Grande Bellezza en Il Divo.

Sorrentino keert terug naar zijn geboorteplaats om zijn meest persoonlijke verhaal tot nu toe te vertellen: over het lot, familie, sport, film, liefde en verlies en hoe alles met elkaar verbonden is. De indrukwekkende cinematografie van het hectische Napels uit de jaren tachtig en de azuurblauwe kust verdient absoluut een groot scherm.

Het verhaal gaat over het leven van een Italiaanse tiener, Fabietto Schisa, dat volledig op zijn kop wordt gezet door de komst van voetballegende Diego Maradona. In The Hand of God liggen vreugde en tragedie dicht bij elkaar, zijn lief en leed met elkaar verweven en krijgen we een bijzondere inkijk in Fabietto’s toekomst. 

De indrukwekkende jonge acteur Filippo Scotti werd in Venetië bekroond met de prijs voor beste jong acteertalent. Op hetzelfde festival kaapte The Hand of God ook de Zilveren Leeuw weg.

 'Aangrijpend en persoonlijk' VPRO Cinema (★★★★)
 'Virtuoze beginscène' de Volkskrant (★★★★)
'Fellineske terugblik op Sorrentino’s eigen jeugd' NRC (★★★★) 

Italië, 2021, regie Paolo Sorrentino, 135 minuten

U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.Advertenties