Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

donderdag 09-05-2019

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:30 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 32,50
Regulier: € 34,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • The Elvis Concert

The Elvis Concert

 • ‘This is as close as it gets!’
  Live uit de USA! De originele muzikanten van Elvis Presley; drummer Bob Lanning en The Imperials (Jim Murray), brengen de onmiskenbare Presley sound en alle hits van ‘The King.’ Ze worden bijgestaan door jonge topmuzikanten en Dwight Icenhower, die wereldwijd gezien wordt als de "best Elvis tribute artist ever." Zo mocht hij de officiële titel Elvis Tribute Artist in ontvangst nemen van Elvis Presley Enterprises. 
  Met de hits van The King uit de jaren 50, 60 en 70, aangevuld met andere parels uit de rijke Elvis catalogus, maken van iedere show een waar feest der herkenning en een unieke show voor de ware Elvis fan en iedere muziekliefhebber. Kortom: dit mag je niet missen!

  Incl. garderobe en pauzedrankje

  Uitvoerenden: Dwight Icenhower, Bob Lanning, Jim Murray, Carl Bradychok, Damien Daigneau, e.a

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties