Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 17-11-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Muziek

  Kaarten

  Regulier: € 29,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  The Chicago Funk
  The Chicago Funk
  The Chicago Funk
  The Chicago Funk

  The Chicago Funk

 • The Chicago Funk brengt een eerbetoon aan de muziek van Earth, Wind & Fire.


  De liefde voor de oude soul, disco en motown muziek zit in hun aard. “Als jij je ogen dicht doet, dan moet Earth, Wind & Fire voor je staan”, dat is het uitgangspunt van deze 12-koppige tribute band, finalist in het tweede seizoen van het SBS6 televisieprogramma ‘The Tribute, Battle of the Bands'. In samenwerking met Amerikaanse creative director David A Tobin hebben ze alles op alles gezet om de juiste sound, tot in de perfectie, eruit te halen.
  De muzikale tribute sensatie neemt je mee terug naar de 70’s en 80’s. Alle hits zoals ‘Boogie Wonderland’, ‘In the Stone’, ‘After the Love has Gone’ en natuurlijk wereldhit ‘September’ komen voorbij. Trek je disco outfit uit de kast en groove mee tijdens deze waanzinnige show!

  regie: David A Tobin - zang: Nigel Brown, Clayton Peroti en David Goncalvers - muzikanten: o.a. Danjil Tuhumena (drums), Henry Sopacua (bass en muzikaal leider)

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties