Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
The Analogues - Let it be | 29 jan | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 29-01-2022

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Regulier: € 52,50
Vriend: € 52,50
CJP-korting: € 2,50

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Deze voorstelling is uitverkocht, maar u kunt zich nog inschrijven op de wachtlijst.

Wachtlijst
The Analogues Let it be: Abbey Road
The Analogues Let it be: Abbey Road

The Analogues

 • Let it be: Abbey Road

  Meesterwerk van The Beatles van de eerste tot de laatste noot perfect gespeeld

  'Abbey Road' is het laatste volwaardige album van The Beatles en is door henzelf nooit live uitgevoerd. Gelukkig hebben we The Analogues, die de laatste jaren langs uitverkochte zalen toeren met sensationeel goede integrale vertolkingen van de albums van The Beatles. Voor dit concert staat ‘Abbey Road’ op de rol, aangevuld met hoogtepunten van 'Let it Be'. Ze roepen de hulp in van strijkers en blazers en beschikken over een unieke verzameling vintage-instrumenten. De groep doet alles voor de perfecte Beatlessound en die benaderen ze “beangstigend goed” (de Volkskrant ★★★★).

  Let op! Deze voorstelling is verplaatst van 3 april 2021 naar 29 januari 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.

  Deze voorstelling is uitverkocht, maar u kunt zich nog inschrijven op de wachtlijst.

  Wachtlijst


  Advertenties