Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

woensdag 08-05-2019

Aanvang

20:30 uur

Eindtijd

22:19 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Film

Kaarten

Vriend: € 8,00
Regulier: € 9,00
CJP-korting: € 1,50
Filmvriend: € 8,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • The Aftermath
 • The Aftermath

The Aftermath

 • De nieuwste film van Oscarwinnend regisseur Ridley Scott vertelt het indrukwekkende verhaal van het naoorlogse Hamburg. Rachael Morgan (Keira Knightley) arriveert in Hamburg om herenigd te worden met haar man Lewis. Hij heeft als Britse kolonel de taak om de verwoeste stad te herbouwen. Tot haar schrik delen ze hun huis met de vorige eigenaars, een Duitse weduwnaar en zijn getraumatiseerde dochter. In deze geladen sfeer maken vijandigheid en verdriet de weg vrij voor passie en verraad. Gebaseerd op de internationale bestseller van Rhidian Brook, in Nederland uitgebracht als ‘Het Huis in Kreiss Pinneberg’.

  Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, 2019, regie James Kent, 109 minuten

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties