Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
The African Mamas - Graceland | 18 feb | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 18-02-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Muziek

  Kaarten

  Regulier: € 35,00
  Vriend: € 33,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  The African Mamas Graceland the Concert

  The African Mamas

 • Graceland the Concert

  Zuid-Afrikaanse topzangeressen brengen Graceland tot leven

  Ze zijn terug! The African Mamas spelen dit theaterseizoen Graceland the Concert
  Begin jaren tachtig vertrekt Paul Simon naar Johannesburg om opnamen te maken met Zuid-Afrikaanse artiesten. De rest is geschiedenis: het opwindende album ‘Graceland’ is een sensatie en zet Afrikaanse popmuziek wereldwijd op de kaart. Met hun prachtige stemmen en diepe emoties laten The African Mamas je het fantastische concert herbeleven, waar Paul Simon optrad met veel grote Afrikaanse sterren, die door ‘Graceland’ wereldberoemd zouden worden.
   
  regie: Vincent van den Elshout ∙ muzikale leiding: Gama Mathonsi ∙ cast: Nosipo Mtotoba, Ntsiki Ndzume, Aveline Twala, Sithembi Nkosi, Mapule Mngumi, Ayanda Bandla, Aphiwe Dumeko en Pamela Mpanza

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties