Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
TG Maastricht - Peachez | 24 okt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

zaterdag 24-10-2020

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 21,00
Regulier: € 23,00
CJP: € 20,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Toneelgroep Maastricht Peachez

Toneelgroep Maastricht

 • Peachez

  Bloedstollende reconstructie van een fatale liefdesgeschiedenis

  Porgy Franssen en Maartje van de Wetering spelen de hoofdrollen in 'Peachez', een muzikaal en vurig pleidooi voor een onvoorwaardelijk geloof in de liefde. Een theaterbewerking van Ilja Leonard Pfeijffers succesroman ‘Peachez, een romance’.
  Een professor leeft zijn leven lang al in zijn hoofd en de boeken die hij bestudeert. Tot hij op een dag een mail krijgt van een hem onbekende vrouw. Ze noemt zichzelf Sarah Peachez. Er ontspint zich een hartstochtelijke mailwisseling tussen de twee. Waar de professor niet meer op rekende gebeurt: hij vindt de liefde die zijn leven rigoureus zal veranderen. Alleen niet op de manier waarop hij in eerste instantie had gehoopt. 

  “Bewerking Pfeijffer-roman beste voorstelling van het jaar” (Elsevier ★★★★★)

  spel: Porgy Franssen, Maartje van de Wetering, Axl Peleman ∙ tekst: Ilja Leonard Pfeijffer ∙ bewerking & regie: Michel Sluysmans ∙ muziek: Axl Peleman, Ron Reuman ∙ decor: Michiel Voet

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Op dinsdag- en woensdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.
   

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties