Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Teun Toebes - VerpleegThuis | 20 mei | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 20-05-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Theatercollege

  Kaarten

  Regulier: € 25,00
  Vriend: € 23,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Teun Toebes VerpleegThuis
  Teun Toebes VerpleegThuis
  Teun Toebes VerpleegThuis

  Teun Toebes

 • VerpleegThuis

  Een andere blik op mensen met dementie

  Teun Toebes, 22 jaar, kerngezond en afgestudeerd verpleegkundige in de geriatrie, besloot ruim een jaar geleden om zich permanent te vestigen op een gesloten afdeling voor mensen met dementie. Waarom? Om te ervaren hoe het is om een oudere te zijn in een verpleeghuis. Hij schreef er de bestseller ‘VerpleegThuis’ over en breidt zijn missie nu uit naar het theater. Aan de hand van grappige, verdrietige en vrolijke anekdotes schetst Teun in zijn voorstelling een ander beeld van mensen met dementie dan het gebruikelijke. 
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties