Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Tania Kross | 27 mei | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 27-05-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  22:20 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Klassiek

  Kaarten

  Regulier: € 34,00
  Vriend: € 32,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Tania Kross, met Ernst Munneke en Randal Corsen Van Curaçao tot Concertgebouw
  Tania Kross, met Ernst Munneke en Randal Corsen Van Curaçao tot Concertgebouw
  Tania Kross, met Ernst Munneke en Randal Corsen Van Curaçao tot Concertgebouw
  Tania Kross, met Ernst Munneke en Randal Corsen Van Curaçao tot Concertgebouw

  Tania Kross, met Ernst Munneke en Randal Corsen

 • Van Curaçao tot Concertgebouw

  De allermooiste muziek voor zang en piano van Tania’s lievelingscomponisten

  Al twee keer stond Tania Kross met haar eigen voorstelling in een uitverkocht Agnietenhof. Inmiddels weet de operazangeres al 25 jaar een enorm publiek aan zich te binden. Om haar eerste kwarteeuw als zangeres te vieren, geeft Tania samen met haar beste muzikale vrienden Ernst Munneke en Randal Corsen een intiem klassiek concert met de allermooiste muziek voor zang en piano van haar lievelingscomponisten.

  Laatste theatertour
  Dit concert in de Agnietenhof is het op een na laatste concert van Tania in Nederland. In 2016 is het theater op Curaçao compleet verwoest door een brand. Sindsdien heeft het eiland geen theater meer. Sinds twee jaar woont Tania weer op haar geboorte-eiland om een bijdrage te kunnen leveren aan de podiumkunsten op het eiland en in het koninkrijk. Aangezien dit project veel van Tania haar tijd inneemt tourt zij na mei 2023 voorlopig niet meer in Nederland. Voor de liefhebbers is het dus haast nu of nooit.

  Tania heeft een Spotifylijst aangemaakt die iedereen kan luisteren. Deze lijst heeft ze als inspiratie gebruikt voor de voorstelling. Sommige nummers zijn in de originele uitvoering en andere nummers zijn door Tania zelf gezongen. Klik hier> om de lijst te beluisteren.

  mezzosopraan: Tania Kross ∙ piano: Ernst Munneke en Randal Corsen

  In de flyer met het programma van 22/23 staat dat deze voorstelling plaats zou vinden op 1 april 2023. Wegens productionele redenen is deze voorstelling verplaatst naar 27 mei 2023. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties