Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Stefano Keizers | Sorry Baby | 20 mrt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

zaterdag 20-03-2021

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:30 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Vriend: € 17,00
Regulier: € 19,00
CJP - prijs: € 16,50

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

U kunt zich inschrijven op de wachtlijst.

Wachtlijst
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Stefano Keizers Sorry Baby

Stefano Keizers

 • Sorry Baby

  De opvolger van zijn “overrompelende cabaretdebuut” 

  Met zijn vorige voorstelling Erg Heel maakte hij een “overrompelend cabaretdebuut,” aldus NRC Handelsblad in een vijfsterrenrecensie. Hij is een wolf in clownskleren, een briljant ontregelaar, die zijn publiek tart, sloopt en op het verkeerde been zet. Nu zegt Stefano Keizers: Sorry Baby. Sorry dat hij bestaat, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat je zo weinig aan hem hebt. Sorry dat hij niet opnam, dat hij geen tijd wilde maken en dat je zo weinig op hem hebt kunnen bouwen. Sorry dat hij er niet is, er ook nooit was en dat je hem hebt leren kennen. Sorry Baby.

  "Radicaal theaterexperiment, waarbij hij de verwachtingen van het publiek op zijn kop zet." (NRC ★★★★★)

  regie: Jelle Kuiper ∙ script & spel: Stefano Keizers ∙ decor- & lichtontwerp: Paul Reintjes ∙ kostuums: Tessel Brühl

  Let op! Deze voorstelling is verplaatst van 20 mei 2020 naar 20 maart 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Vanwege de onzekerheid rond het coronavirus is het nu niet mogelijk om kaarten te bestellen voor deze voorstelling. U kunt zich wel inschrijven op de wachtlijst. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

  U kunt zich inschrijven op de wachtlijst.

  Wachtlijst


  Advertenties