Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Stefano Keizers - Hans Teeuwen | 22 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  donderdag 22-12-2022

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  21:40 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 21,00
  Vriend: € 19,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Stefano Keizers Hans Teeuwen

  Stefano Keizers

 • Hans Teeuwen

  “Overdonderend en opwindend” (NRC Handelsblad ★★★★★)

  Stefano Keizers. Wat kunnen we nog over hem zeggen? Al een paar jaar laat hij alles en iedereen in opperste verwarring achter, spot met theaterwetten en banjert over de beeldbuis bij onder andere de kijkcijferhit ‘Het Perfecte Plaatje’ en ‘De Verraders’. Zijn trilogie aan voorstellingen werd lovend ontvangen. Show nummer drie heet Hans Teeuwen. In zijn eerste voorstelling schonk Stefano zijn lichaam aan het publiek. In de tweede zijn ziel, zijn eer. Nu is de rest aan de beurt. 

  “Overdonderend en opwindend. (…) Langzaam dringt door hoe geraffineerd de voorstelling in elkaar zit.” (NRC Handelsblad ★★★★★)

  script & spel: Stefano Keizers ∙ regie: Jelle Kuiper

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties