Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Staatsopera van Tatarstan komt mrt 2020 weer naar Tiel! - Agnietenhof


Datum

zondag --

Aanvang

uur

Eindtijd

uur

Zaal

Genre

Opera

Kaarten

U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Staatsopera van Tatarstan De Parelvissers

Staatsopera van Tatarstan

 • De Parelvissers

  Exotisch meesterwerk met prachtige melodieën

  Staatsopera van Tatarstan komt weer naar Tiel! Dit keer brengt het geliefde operagezelschap een nieuwe enscenering van het exotische meesterwerk De Parelvissers van Georges Bizet, gesitueerd in Ceylon. De twee vrienden Zurga en Nadir vinden elkaar na jaren terug, maar hun hernieuwde vriendschap wordt bedreigd als ze verliefd worden op dezelfde vrouw. Bizet roept met zijn prachtige melodieën een droomwereld op, met het duet ‘Au fond du temple saint’ als grote publiekslieveling. Geniet van de topsolisten, het grote orkest en de kleurrijke decors en kostuums.

  “Allure en raffinement, vocaal beheerst, verfijnd en stilistisch helemaal juist.” (Dagblad van het Noorden)

  “Muzikaal is de voorstelling geweldig. De koorscènes zijn uitstekend en alles klinkt goed in balans. Er wordt goed gefraseerd en de snelle passages worden goed opgepakt. Complimenten aan het koor, het orkest en de drie dirigenten die bij deze tournee betrokken zijn.” (Opera Magazine)

  Frans gezongen, Nederlandse boventiteling.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograaf, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. 

  U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.  Advertenties