Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Spijkers - 10-02-2024 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 10-02-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  21:20 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Muziektheater, Kleinkunst

  Kaarten

  Regulier: € 24,50
  Vriend: € 22,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Joost Spijkers SPIJKERPALEIS
  Joost Spijkers SPIJKERPALEIS
  Joost Spijkers SPIJKERPALEIS
  Joost Spijkers SPIJKERPALEIS
  Joost Spijkers SPIJKERPALEIS

  Joost Spijkers

 • SPIJKERPALEIS

  “Spijkers is zoveel meer dan een zanger. Hij is een geweldige acteur en liedperformer: soms zacht en teder, soms bitter en hard, soms ronduit clownesk.” (De Groene Amsterdammer)


  Tijdens de vorige voorstelling Hotel Spijkers van cabaretier Joost Spijkers ging het dak eraf van onze Kleine Zaal. We konden dan ook niet anders dan zijn nieuwe show naar Tiel te halen! In SPIJKERPALEIS ziet Joost in een doolhof van spiegels zijn geliefden: ouders, kinderen, vriend, vijand en daarmee zichzelf. Ze krijgen allemaal een lied wat resulteert in een collage van warmbloedige monumentjes, bewerkingen van eeuwenoude klassiekers en nieuwe liedjes. 

  Van Ashton Brothers naar theaterland
  Joost Spijkers is bekend geworden als lid van de Ashton Brothers. Zij speelden hun muzikale spektakelshows over de hele wereld. Inmiddels is hij een grote naam in het Nederlandse theaterland: in 2018 won hij de Poelifinario 2018 voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling. Opvolger Hotel Spijkers ontving een nominatie voor de Poelifinario 2022. Als klap op de vuurpijl won het nummer Welkom Thuis de Annie MG Schmidtprijs voor het beste theaterlied van 2021. 

  tekst: Peer Wittenbols en Joost Spijkers · regie en beeld: Titus Tiel Groenestege · muziek en spel: Joost Spijkers, Stanislav Mitrović, Arend Niks en Andreas Suntrop e.a. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nagenieten na de voorstelling/film? Bestel een Borrelplank!
  Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.