Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Släpstick - The Roaring Twenties | 19 feb | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 19-02-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Show, Muziektheater

Kaarten

Regulier: € 26,00
Vriend: € 24,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Släpstick The Roaring Twenties

Släpstick

 • The Roaring Twenties

  Hilarische slapstick op wereldniveau
  De jubileumvoorstelling van Släpstick wordt weer een muzikale variété-soiree die je zal laten duizelen. Ditmaal heten de vijf rasmuzikanten je welkom in The Roaring Twenties met verrassende fysieke humor, bloedstollende sketches en wervelende slapstick. 
  Trek je feestkleding aan en betreedt de rode loper, want niets kan deze daverende jubileumavond in de weg staan! Zelfs die wankele tafelpoten, het instortende orgel en de losse boutjes in de kroonluchter niet.

  “Een ongekend hoog amusementsniveau.” (de Volkskrant ★★★★★ over vorige voorstelling Släpstick)

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties