Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

woensdag 29-05-2019

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:20 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Muziektheater

Kaarten

Vriend: € 33,00
Regulier: € 35,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Tjitske Reidinga e.a. Single Camping
 • Tjitske Reidinga e.a. Single Camping
 • Tjitske Reidinga e.a. Single Camping
 • Tjitske Reidinga e.a. Single Camping
 • Tjitske Reidinga e.a. Single Camping

Tjitske Reidinga e.a.

 • Single Camping

  Dé kampeerkomedie van 2019!

  Vijf topacteurs spelen in deze zoetzure muzikale komedie vijf kersverse singles op een camping, gerund door een fanatieke therapeute en een genderneutrale animatieclown. Wat als je net gescheiden bent en je zit de halve zomer in je eentje opgescheept met je kinderen? Als je kampt met een minderwaardigheidscomplex én een verwaarloosd libido? Of een lege bankrekening hebt, maar er toch even uit moet? Dan biedt deze camping met een uniek ‘Happy Singles-concept’ uitkomst. Flirten met een wc-rol onder de arm was nog nooit zo hilarisch.

  concept: Marije Gubbels, Rop Verheijen en Ilse Warringa ∙ tekst en regie: Marije Gubbels ∙ spel: Tjitske Reidinga, Peter Blok, Rop Verheijen, Elise Schaap en Ilse Warringa ∙ muziek: Jan en Keez Groenteman ∙ dramaturgie: Martine Manten ∙ decorontwerp: Theo Tienhooven ∙ kostuums: Sanne Oostervink (i.s.m. Dieuweke van Reij)

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties