Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
SeksZusjes - Ongelikt | 21 jan | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 21-01-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 18,00
  Vriend: € 16,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
   SeksZusjes

 • SeksZusjes

  “Dé voorlichting waar altijd al op werd gewacht.” (DWDD)

  Krista en Marcelle Arriëns werden in 2019 in één klap beroemd door hun YouTube-kanaal, waar ze op goudeerlijke wijze hun onzekerheden en ervaringen delen op seksgebied. In hun theaterdebuut Ongelikt laten de zussen in liedjes, animaties en sketches zien dat seks het leukste is dat er bestaat. Of toch niet altijd…? Een avond vol herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak. Hun zelfgeknutselde decor, de schurende liedjes, live-kleianimaties en sketches met een absurd-humoristisch randje maken het feestje compleet.

  scenario & spel: Krista Arriëns en Marcelle Arriëns ∙ liedteksten & muziek: Krista Arriëns, Marcelle Arriëns, Marcel van der Velde en Willem Wits ∙ regie: Titus Tiel Groenestege ∙ co-regie: Marcel van der Velde

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties