Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Scapino Ballet Rotterdam - The Great Bean+ | 28 nov | Tiel - Agnietenhof


Datum

zaterdag 28-11-2020

Aanvang

19:30 uur

Eindtijd

20:40 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Dans

Kaarten

Vriend: € 23,00
Regulier: € 25,00
CJP: € 22,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Scapino Ballet Rotterdam The Great Bean

Scapino Ballet Rotterdam

 • The Great Bean

  Uitbundige vaudeville in successtuk van Ed Wubbe

  Scapino Ballet Rotterdam is ook dit seizoen weer te zien in de Agnietenhof! Vaudeville, variété en de magie van het circus: het zijn de inspiratiebronnen voor Ed Wubbes successtuk The Great Bean dat zich afspeelt in de ‘roaring twenties’. De opkomst van Hollywood, jazz en dansstijlen als tapdans en charleston vormen het decor voor theatrale dans, circusacrobaten, goochelacts en een mysterieuze clown. The Great Bean laat een opwindende wereld zien, vol glitter en glamour, maar ook met donkere kanten en verborgen tragiek.
  De choreografie wordt omlijst door een mooi randprogramma in de zaal, met onder meer een inleiding en filmfragmenten.

  “Een perfect uitgevoerde parade.” (Het Parool ★★★★)

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties