Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

donderdag 02-05-2019

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:05 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Dans

Kaarten

Vriend: € 23,00
Regulier: € 25,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Scapino Ballet Rotterdam Pas de Deux
 • Scapino Ballet Rotterdam Pas de Deux
 • Scapino Ballet Rotterdam Pas de Deux
 • Scapino Ballet Rotterdam Pas de Deux

Scapino Ballet Rotterdam

 • Pas de Deux

  Fascinerend samenspel van ingetogen pianomuziek en expressieve dans

  Na een succesvolle tour met lovende reacties en een nominatie voor een Zwaan komt Scapino Ballet Rotterdam met Pas de Deux naar de Agnietenhof. In dit dansconcert komen twee werelden samen. De muziek van pianist Michiel Borstlap is kristalhelder en imposant door haar eenvoud en harmonie. De dans van choreograaf Ed Wubbe is expressief, ontregelend en dynamisch. Het samenspel én de confrontatie tussen beiden levert een fantastische voorstelling op. Het ene moment lichtvoetig en sereen, het andere moment gepassioneerd en opwindend.

  choreografie: Ed Wubbe ∙ livemuziek: Michiel Borstlap

  Voorafgaand aan de voorstelling wordt er een inleiding gegeven. Kijk bij het onderstaande blok 'Extra's bij deze voorstelling' voor meer informatie. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograaf, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties