Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Rudolph’s Christmas Live | 23 dec 2020 | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

woensdag 23-12-2020

Aanvang

21:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Show

Kaarten

Vriend: € 25,50
Regulier: € 27,50
CJP: € 25,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Rudolph van Veen Rudolph’s Christmas Live

Rudolph van Veen

 • Rudolph’s Christmas Live

  Vier kerst met Rudolph van Veen

  Voor iedereen die van Kerstmis en eten houdt! Rudolph van Veen komt met zijn fraaie kookeiland naar de Agnietenhof en neemt je mee in de opbouw naar het Kerstdiner. Rudolph kookt uiteraard live op het toneel, maar vertelt ook over tafelstyling, haute cuisine, kerstfilms, kerstmuziek, kerstontbijt, gourmetten, gezonde kerst en onze persoonlijke favoriet: kerstdesserts. Tijdens de voorstelling ruikt het al heerlijk en na afloop krijg je de recepten en tips mee naar huis. Misschien ben jij zelfs de gelukkige die Rudolph mag assisteren of van zijn gerechten mag proeven!

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties