Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

vrijdag 03-05-2019

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 19,00
Regulier: € 21,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Ruben Hein Boventoon

Ruben Hein

 • Boventoon

  Warme, doorvoelde muziek in combinatie met verhalen vol zelfspot.

  Zanger, pianist en songwriter Ruben Hein won de Edison Publieksprijs 2013 en sleepte twee Radio 6 Awards voor Beste Soulartiest in de wacht. Hij staat bekend om zijn warme stemgeluid en doorvoelde pianospel en dat is ook weer te horen op zijn laatste album ‘Groundwork Rising’. Op dit meest persoonlijke werk tot nog toe valt Hein terug op zijn muzikale basis. Maar wat is die basis? In zijn eerste soloprogramma voert de combinatie van muziek en persoonlijke herinneringen met de broodnodige zelfspot de boventoon.

  "Zijn pianospel is telkens verbluffend met grillige akkoorden die plots in harmonie gaan en dan weer uit elkaar zwieren." (NRC ★★★★)

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties