Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Rowwen Hèze komt terug naar de Agnietenhof - Agnietenhof


Datum

zondag --

Aanvang

uur

Eindtijd

uur

Zaal

Genre

Muziek

Kaarten

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Rowwen Hèze Alleen de liedjes

Rowwen Hèze

 • Alleen de liedjes

  Liedjes van toen, van nu, van rustig en row

  Schrijven, arrangeren en live spelen: drie dingen die nodig zijn om een lied te laten leven. Rowwen Hèze neemt je mee op een vlucht door het repertoire, van toen, van nu, van rustig en row. De muzikanten vertellen over het ontstaan van een melodie en waar de inspiratie voor een tekst vandaan komt; een gemiste trein, een regenboog en dan opeens is het lied geboren. Het wordt aangekleed en beleeft zijn primeur tijdens een optreden. De karavaan trekt vanuit Limburg door het land en komt uiteraard ook langs Tiel!

  Let op! Deze voorstelling is verplaatst van 25 april 2020 naar 7 januari 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Vanwege de onzekerheid rond het coronavirus is het nu niet mogelijk om nieuwe kaarten te bestellen. U kunt zich wel inschrijven op de wachtlijst. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

  U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.  Advertenties