Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Rowwen Hèze komt terug naar de Agnietenhof - Agnietenhof


Datum

donderdag 07-01-2021

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 29,00
Regulier: € 31,00
CJP - prijs: € 28,50

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deze voorstelling is uitverkocht, maar u kunt zich nog inschrijven op de wachtlijst.

Wachtlijst
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Rowwen Hèze Alleen de liedjes

Rowwen Hèze

 • Alleen de liedjes

  Liedjes van toen, van nu, van rustig en row

  Schrijven, arrangeren en live spelen: drie dingen die nodig zijn om een lied te laten leven. Rowwen Hèze neemt je mee op een vlucht door het repertoire, van toen, van nu, van rustig en row. De muzikanten vertellen over het ontstaan van een melodie en waar de inspiratie voor een tekst vandaan komt; een gemiste trein, een regenboog en dan opeens is het lied geboren. Het wordt aangekleed en beleeft zijn primeur tijdens een optreden. De karavaan trekt vanuit Limburg door het land en komt uiteraard ook langs Tiel!

  Let op! Deze voorstelling is verplaatst van 25 april 2020 naar 7 januari 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Vanwege de onzekerheid rond het coronavirus is het nu niet mogelijk om nieuwe kaarten te bestellen. U kunt zich wel inschrijven op de wachtlijst. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

  Deze voorstelling is uitverkocht, maar u kunt zich nog inschrijven op de wachtlijst.

  Wachtlijst


  Advertenties