Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof
 • Datum

  woensdag 18-01-2023

  Aanvang

  20:30 uur

  Eindtijd

  22:16 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Film

  Kaarten

  Regulier: € 9,00
  Vriend: € 8,00
  CJP Korting: € 1,50
  Filmvriend: € 8,00
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Rose
  Rose
  Rose
  Rose

  Rose

 • Deense succesfilm over een memorabele reis.

  Ontroerende Deense komedie van regisseur Niels Arden Oplev. Hij baseerde het scenario deels op zijn eigen ervaringen en koos voor een Deense sterrencast, met de hoofdrol voor Sofie Gråbøl (The Killing). 
  Ellen en haar man Vagn nemen Ellens zus, die schizofreen is, mee op een busreis naar Parijs. Lang niet alle medereiziger zijn gecharmeerd van Ellens ongepolijste gedrag, maar langzaamaan weet ze iedereen voor zich te winnen en wordt het een reis om nooit te vergeten.
  De film was dit jaar in Denemarken al een succes en ook op de afgelopen editie van Film By The Sea was de waardering erg hoog bij het publiek.  

  Deze film is ook te zien op dinsdag 17 januari.

  Denemarken, 2022, regie Niels Arden Oplev, 106 minuten

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties