Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Romeo & Julia | 29 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

woensdag 29-12-2021

Aanvang

19:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Jeugd, Toneel

Kaarten

Regulier: € 19,00
t/m 12 jaar: € 19,00
Vriend: € 17,00
Vriend t/m 12 jaar: € 17,00
RIV the Kid-korting: 10%
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Romeo & Julia Een tragedie om je vingers bij af te likken (10-99 jr)

Romeo & Julia

 • Een tragedie om je vingers bij af te likken (10-99 jr)

  Pizza's vliegen je om de oren in deze snelle bewerking van Romeo & Julia!

  Deze voorstelling doet eer aan Shakespeare, maar laat een jong theaterpubliek met een frisse blik dit verhaal ontdekken. De vaders van Romeo en Julia hebben allebei al jarenlang een pizzeria in de stad en al even lang gooien ze bij elkaar de deegrollers door de ruiten. Terwijl de concurrentiestrijd steeds heviger woedt, bloeit de liefde tussen Romeo (Leendert de Ridder) en Julia (Barbara Sloesen) op. Maar deze liefde krijgt geen eerlijke kans als niet eerst de familieruzie wordt opgelost. 
  Leendert de Ridder is vooral bekend van zijn rol als Mees Kees en Barbara Sloesen speelde in romantische comedy's zoals ‘Zwaar Verliefd’. 

  spel: Joost Claes, Leendert de Ridder, Barbara Sloesen ∙ regie: Fons van Rongen ∙ tekst: Fleur van Greuningen

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties