Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

woensdag 17-04-2019

Aanvang

20:30 uur

Eindtijd

22:45 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Film

Kaarten

Vriend: € 8,00
Regulier: € 9,00
CJP-korting: € 1,50
Filmvriend: € 8,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Roma
 • Roma
 • Roma
 • Roma

Roma

 • Mexico-Stad, jaren ’70. De zwangere Cleo werkt als huishoudelijke hulp voor een gezin uit de hogere middenklasse in het Roma-district. Wanneer de vader van het gezin voor een lange zakenreis vertrekt, blijft zijn vrouw Sofia alleen achter. Beide vrouwen zouden binnenkort wel eens alleenstaande moeder kunnen worden. Maar het verschil in sociale status zal de toekomst voor de één heel anders bepalen dan voor de ander. Deze veelgeprezen film van Alfonso Cuarón won een Golden Globe én een Gouden Palm.

  “Roma won de Oscar voor Beste Buitenlandse Film, Beste Cinematografie en Alfonso Cuarón werd voor zijn regie bekroond met de Oscar voor Beste Regie.”

  "Pure cinema, vol wonderschone, sereen bewegende zwart-witbeelden." (★★★★★ VPRO Cinema)


  Mexico, Verenigde Staten, 2018, regie Alfonso Cuarón, 135 minuten

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties