Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Het Grote Grand Prix Circus 2 | 9 feb | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

woensdag 09-02-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Theatercollege

Kaarten

Regulier: € 27,00
Vriend: € 25,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Rob Kamphues e.a. Het Grote Grand Prix Circus 2

Rob Kamphues e.a.

 • Het Grote Grand Prix Circus 2

  Theater voor de echte Formule-1-liefhebber 
  Rob Kamphues, presentator van alle tv-uitzendingen rondom de formule 1, maar ook verteller, cabaretier en parttime autocoureur neemt je mee achter de schermen van de autosport. In zijn slipstream zit Rob van Gameren, zijn sidekick op tv en wandelende Formule-1-encyclopedie. Ook Tom Coronel is erbij met per videochat ook een paar van zijn internationale racevrienden, zoals Formule-1-coureurs Rubens Barichello en Pedro de la Rosa.  
  Misschien mag jij het in de racesimulator wel opnemen tegen de Masked Simmer! De geheimzinnige coureur die nog nooit is verslagen en met wie een live-verbinding wordt gelegd vanuit een geheime locatie. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties