Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Volkstuin Complex | 13 mei | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zondag --

Aanvang

uur

Eindtijd

uur

Zaal

Genre

Muziektheater

Kaarten

Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Ricky Koole, Tina de Bruin e.a. Volkstuin Complex
Ricky Koole, Tina de Bruin e.a. Volkstuin Complex
Ricky Koole, Tina de Bruin e.a. Volkstuin Complex
Ricky Koole, Tina de Bruin e.a. Volkstuin Complex
Ricky Koole, Tina de Bruin e.a. Volkstuin Complex

Ricky Koole, Tina de Bruin e.a.

 • Volkstuin Complex

  Een frisgroene muzikale komedie met een modderig randje
  Verheug je op een reeks hilarische toestanden en schrijnend menselijk ongemak. Want daar zorgen de beste komedie-acteurs van Nederland wel voor: Tina de Bruin / Rian Gerritsen, Rop Verheijen, Ricky Koole en Daniel Cornelissen. Tezamen met het allerleukste muzikale duo van Nederland, Jan en Keez Groenteman, die garant staan voor de heerlijkste liedjes.

  In Volkstuin Complex blijkt de volkstuin niet zozeer een groene idylle, maar een arena waar emoties worden omgewoeld, vriendschappen gesnoeid en liefdes in de knop gebroken. Nieuwkomer Miranda, wiens leven compleet overhoop ligt, hoopt hier in alle rust een nieuw boek te schrijven. Een thriller. Ze wordt direct opgemerkt door de andere tuinders, die continu ongevraagd op haar tuinpad staan. Als ook haar moeder opduikt met heel veel goedbedoeld advies en er ook nog mysterieuze mannen in witte pakken rondlopen, is de rust helemaal ver te zoeken. Miranda raakt steeds verder verstrikt in hilarische intriges en bizarre taferelen. 

  Volkstuin Complex is een vrolijke komedie en een duister sprookje ineen, herkenbaar voor iedereen, met of zonder groene vingers.

  "Volkstuin Complex is een frisse nieuwe komedie met vlotte vertelvorm: de scènes in de volkstuin worden afgewisseld met fijne liedjes van Jan en Keez Groenteman." (de Volkskrant ★★★★)
  “(...) zeer vermakelijk. Dat komt ook door de vlotte regie van Gubbels, het goede spel van de cast.” (Trouw ★★★★)

  Met: Tina de Bruin (Kees & Co, Het geheime dagboek van Hendrik Groen) / Rian Gerritsen* (De Luizenmoeder, Dokter Deen), Rop Verheijen (Familie Kruys, De Luizenmoeder), Ricky Koole (Hij Gelooft In Mij / Sonny Boy) en Daniel Cornelissen (Showponies, Sophie).

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties