Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Richard Groenendijk | 17 jan | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

dinsdag 17-01-2023

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cabaret

Kaarten

VBP: € 25,00
Vriend: € 25,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Richard Groenendijk Voor iedereen beter (reprise)

Richard Groenendijk

 • Voor iedereen beter (reprise)

  Een van de grote komieken van ons land

  Greep je vorig theaterseizoen naast kaarten voor cabaretier Richard Groenendijk? Niet getreurd! In januari 2023 komt de komiek terug naar de Agnietenhof met de voorstelling Voor iedereen beter. Hij is openhartig, scherp, een tikkie vilein, vol zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En hij kan ook nog eens geweldig zingen. Dus kom van die bank en ga hem zien! Dat is voor iedereen beter.

  “Richard Groenendijk bewijst zich als artiest die van alle markten thuis is.” (de Volkskrant ★★★★)

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties