Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

vrijdag 19-10-2018

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:50 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Cabaret, Special

Kaarten

Vriend: € 24,00
Regulier: € 26,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Richard Groenendijk Om alles! (reprise)

Richard Groenendijk

 • Om alles! (reprise)

  Hilarische verhalen, opzienbarende ontboezemingen en niet te versmaden typeringen

  De voorstelling Om alles! van Richard Groenendijk was vorig seizoen razendsnel uitverkocht en daarom komt hij in het najaar van 2018 nog een keer terug! Zijn meest succesvolle cabaretprogramma tot nu toe oogstte uitsluitend lovende recensies en laaiend enthousiast publiek. Logisch, want we zien Richard van z’n scherpste, grappigste en persoonlijkste kant. Bijna twee uur hilarische verhalen, opzienbarende ontboezemingen en niet te versmaden typeringen. Dit seizoen voor het allerlaatst. Mis het dus niet. Om Richard Groenendijk. Om zijn verhaal. Om alles!

  Deze voorstelling is genomineerd voor de Poelifinario: een cabaretprijs voor theatermakers met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen.   

  regie: Wimie Wilhelm ∙ spel: Richard Groenendijk

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties