Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zaterdag 06-10-2018

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:25 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Vriend: € 17,00
Regulier: € 19,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • René van Meurs Ik beloof niks

René van Meurs

 • Ik beloof niks

  Een avondje cabaretteketet maak je samen, nietwaar?

  Eigenlijk was René van Meurs van plan om exact te doen wat je bij een avondje cabaretteketet mag verwachten: mooie verhalen, rake grappen en een moordend tempo. Maar hij belooft niks. Je maakt zo’n avond tenslotte samen. René gaat het podium op met open vizier, klaar voor oprechte verbazing en bereid je echt te leren kennen. Eén ding wil hij afspreken: jij bent op tijd in het theater en René doet de rest. Dat is dan bij deze zijn laatste belofte.

  René van Meurs is genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018! Een cabaretprijs voor de meest veelbelovende theatermakers met het grootste toekomstperspectief.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties