Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Remy van Kesteren | za 19 sep | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

zaterdag 19-09-2020

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 19,50
Regulier: € 21,50
CJP: € 19,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Remy van Kesteren Het theater als huiskamer

Remy van Kesteren

 • Het theater als huiskamer

  Harpist brengt popmuziek in intiem theaterconcert

  Begin 2020 bracht harpist Remy van Kesteren zijn Home Studio Sessions uit, waarbij hij vanuit huis popmuziek van Radiohead, Muse, Rosalía & Bon Iver speelde. Zijn covers werden direct opgepikt door onder andere radiostation 3FM. Nu gebruikt Remy onze Tielse Rabozaal als zijn huiskamer, waar hij covers speelt, bijzondere verhalen vertelt en eigen composities deelt. Remy nodigt je uit om voor dit intieme theaterconcert een persoonlijke verhaal over de lockdown te delen. Voor elk concert zal hij het verhaal dat hem het meest inspireerde of raakte gebruiken als beginpunt voor een improvisatie op zijn harp.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Op dinsdag- en woensdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.
   

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties