Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Remy Evers - Gewoon Remy | 18 feb | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 18-02-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 19,00
  Vriend: € 17,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Remy Evers Gewoon Remy

  Remy Evers

 • Gewoon Remy

  “Hij is een act op zich” (Dagblad van het Noorden)

  Ontdek nieuw talent in de Agnietenhof! Remy Evers, winnaar van de juryprijs op Cameretten 2019, toont in Gewoon Remy zijn ideale wereld. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, energiek en fysiek zijn de woorden die het best passen bij deze “soepele acteur met een goed gevoel voor timing” (Theaterkrant).

  regie: Minou Bosua

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties