Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Rayen Panday - Focus | 21 okt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

vrijdag 21-10-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Cabaret

Kaarten

VBP: € 17,00
Vriend: € 17,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Rayen Panday Focus

Rayen Panday

 • Focus

  Hilarische verhalen en heerlijke nummers achter de piano

  Rayen Panday vertelt de grappigste verhalen en zingt achteloos een paar heerlijke nummers vanachter de piano. Vanavond vraagt hij zich af waarom we ons zo in bijzaken verliezen dat we de hoofdzaken vergeten. Of we de aandacht die we zoeken en krijgen wel de juiste is. En hebben Pamela Anderson, Jezus Christus en Rayens Turkse kapper iets met elkaar gemeen? Rayen zal een poging doen deze en andere grote levensvragen te beantwoorden. Hij zal daarin niet slagen, maar wel redeneren op het scherpst van de snede en van zichzelf vragen wat hij ook van jou vraagt: Focus.

  “Panday overtuigt met hoge grapdichtheid. (…) Een overtuigende voorstelling.” (NRC Handelsblad ★★★★ over vorige voorstelling Fenomeen)

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties