Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Tonio met Porgy Franssen, Jacqueline Blom, Lisa Zweerman e.a - Agnietenhof


Datum

zaterdag 08-02-2020

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 27,50
Regulier: € 29,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Porgy Franssen e.a. Tonio
 • Porgy Franssen e.a. Tonio
 • Porgy Franssen e.a. Tonio
 • Porgy Franssen e.a. Tonio

Porgy Franssen e.a.

 • Tonio

  Na het boek en de film nu als indringende theatervoorstelling

  Wat doet het met je relatie als je het grootst denkbare verlies meemaakt? Auteur A.F.Th. van der Heijden beschrijft in zijn bestseller ‘Tonio’ hoe hij en zijn vrouw op de been proberen te blijven na het verlies van hun 21-jarige zoon Tonio. Hoe kun je elkaar blijven vinden en steunen als grote emoties als verdriet, woede en wanhoop hun intrede doen? Ignace Cornelissen maakte een toneelbewerking, even indrukwekkend en rauw als het boek. Hij regisseert een topcast voor een vertolking die dagenlang door je hoofd zal spelen.

  naar de roman van A.F.Th. van der Heijden ∙ bewerking & regie: Ignace Cornelissen ∙ spel: Porgy Franssen, Jacqueline Blom, Lisa Zweerman e.a.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograaf, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties