Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof

Datum

vrijdag 01-04-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Toneel

Kaarten

Regulier: € 19,50
Vriend: € 17,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Pip Utton Hitchcock

Pip Utton

 • Hitchcock

  Een ontmoeting met de meester van de thriller
  Meesteracteur Pip Utton weet in zijn Engelstalige voorstellingen op fascinerende wijze beroemde en beruchte figuren tot leven te brengen. Eerder zette hij al Hitler, Chaplin en Churchill griezelig echt op de planken. Ditmaal kruipt Utton in de huid van Alfred Hitchcock, een van de invloedrijkste regisseurs ooit. De Brit is dankzij films als ‘Psycho’ en ‘The Birds’ nog steeds een icoon. Vanavond maak je kennis met… de meester van de thriller.

  “Het is indrukwekkend wat Utton in zo’n kort tijdsbestek weet te vertellen.” (de Volkskrant over vorige voorstelling Chaplin)

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties