Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Pip Utton - Bob Dylan | 25 mrt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 25-03-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Toneel

  Kaarten

  Regulier: € 19,00
  Vriend: € 17,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Pip Utton Bob Dylan

  Pip Utton

 • Bob Dylan

  Backstage bij het laatste concert van Bob Dylan

  Pip Utton maakt al jaren furore in de Nederlandse theaters met magistrale solo’s. De Engelse meesteracteur wekt bijzondere, historische figuren tot leven op het toneel. Hij zette eerder onder meer Churchill, Chaplin en Hitler levensecht op de planken. 
  Vanavond ben je getuige van het laatste concert van Bob Dylan. In een intieme, onthullende overpeinzing vereffent de beroemde zanger oude rekeningen, vertelt hij sterke verhalen en kijkt hij terug op een carrière van meer dan zestig jaar.

  script: John Clancy ∙ regie: David Calvitto ∙ spel: Pip Utton 
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties