Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof
 • Datum

  woensdag 05-10-2022

  Aanvang

  20:30 uur

  Eindtijd

  21:59 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Film

  Kaarten

  Regulier: € 9,00
  Vriend: € 8,00
  CJP Korting: € 1,50
  Filmvriend: € 8,00
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Piccolo Corpo
  Piccolo Corpo
  Piccolo Corpo

  Piccolo Corpo

 • Betoverend verhaal over verlies, vriendschap en de kracht van vrouwen.
  In een vissersgemeenschap op een Italiaans eiland verliest de jonge Agata rond 1900 haar eerste kind bij de geboorte. Omdat het meisje nooit geademd heeft, mag het niet worden gedoopt en zal ze eeuwig in het voorgeborchte moeten blijven, hoort Agata van de priester. Ze legt zich er niet bij neer en gaat op zoek naar een wonder. Ergens in de bergen op het vasteland zou een klooster zijn waar dode baby’s tot leven worden gewekt voor de duur van één ademtocht. Het zou genoeg zijn om haar kind een naam te mogen geven. 
  De film trok langs de internationale festivals en werd geprezen om de intense acteerprestaties en het camerawerk dat de hoofdpersoon volgt op haar weg door de bergen.

  Italië, 2021, regie Laura Samani, 90 minuten

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties