Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Peutertheaterfestival: Agent en Boef in Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

zondag 02-02-2020

Aanvang

10:30 uur

Eindtijd

11:15 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Jeugd, Festival

Kaarten

Vriend: € 8,50
t/m 12 jaar: € 8,50
Vriend t/m 12 jaar: € 8,50
Regulier: € 8,50
RIV the Kid-korting: 10%
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Peutertheaterfestival: De Toren van Geluid Agent en Boef (2-4 jr)

Peutertheaterfestival: De Toren van Geluid

 • Agent en Boef (2-4 jr)

  De prentenboeken over het hilarische duo Agent en Boef van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer zijn erg populair en zijn bekroond met de Zilveren Griffel. De Toren van Geluid maakt er een voorstelling van vol slapsticks, strakke timing, cartooneske beelden en meeslepende muziek over een grappige en bijzondere vriendschap. Na de voorstelling kun je Politiehond aaien of met Agent na kletsen. En wie durft er met Boef op de foto?!

  Deze voorstelling is onderdeel van het Peutertheaterfestival
  Tijdens het Peutertheaterfestival verandert de Agnietenhof in een Prentenboekenstad! Het festival, speciaal voor de allerkleinste bezoekers, brengt dit jaar de wereld van theater en kinderboeken samen. Op deze zondag is er van alles te doen zodat het zeker een onvergetelijke belevenis wordt voor iedereen, ook voor papa's en mama', opa's en oma's of de oppas.

  Bekijk hier alle voorstellingen van het Peutertheaterfestival >

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Kom je samen dansen en muziek maken? Stampen, springen, in je handen klappen, trommelen op een tamboerijn en lekker zingen. Onder begeleiding van een docent van Zinder Educatie kunnen de peuters zich helemaal uitleven. Per keer kunnen 15 kinderen meedoen.

 • Kom je samen dansen en muziek maken? Stampen, springen, in je handen klappen, trommelen op een tamboerijn en lekker zingen. Onder begeleiding van een docent van Zinder Educatie kunnen de peuters zich helemaal uitleven. Per keer kunnen 15 kinderen meedoen.  Advertenties